Kokkenes Hønsefrikassé
Serveret i vol-au-vent med kyllingebryst – kejserhatte – sauce veloute og sprødt kyllingeskind
Braiseret Svinebryst
Glaseret med kraftig glace –
serveret med jordskokkepuré- sprøde svær
Halehængt Røget Laks
Serveret med sprød salat – hytteost –
dijon – lakserogn – syltede perleløg
Rosa-stegt Andebryst
Serveret med confiteret andelår – græskarpuré – rødkål med honning
og appelsin – kraftig glace – aspargeskartofler med mandelsmør
Kokkenes Lune Camembert
Serveret med bruschetta af Kokkenes langtidshævet brød –
solbærkompot.
Kokkenes Risalamande
Serveret med mandelflager – kirsebærskum –
brændte mandler – kirsebær-vaniljeis
3 retter 395,-
4 retter 465,-
5 retter 515.-
6 retter 565,-