Kokkenes Julemenu

Kokkenes Julemenu 2021

Fredag og lørdag

Kokkenes Hønsefrikassé
Serveret i vol-au-vent med kyllingebryst – kejserhatte – sauce veloute og sprødt kyllingeskind

Braiseret Svinebryst
Glaseret med kraftig glace –
serveret med jordskokkepuré- sprøde svær

Halehængt Røget Laks
Serveret med sprød salat – hytteost –
dijon – lakserogn – syltede perleløg

Rosa-stegt Andebryst
Serveret med confiteret andelår – græskarpuré – rødkål med honning
og appelsin – kraftig glace – aspargeskartofler med mandelsmør

Kokkenes Lune Camembert
Serveret med bruschetta af Kokkenes langtidshævet brød –
solbærkompot.

Kokkenes Risalamande
Serveret med mandelflager – kirsebærskum –
brændte mandler – kirsebær-vaniljeis

3 retter 395,-
4 retter 465,-
5 retter 515.-
6 retter 565,-