Weekendaften

A la carte

Forretter

Fiskesuppe 165,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, blåmuslinger og friske urter.

Salat med Laks og Rejer 165,-
Håndpillede rejer med sprød salat, koldrøget laks, krydderurtecreme, sprød salt, bagt cherrytomat og krydderurter.

Carpaccio af Oksemørbrad 165,-
Serveret med små oliven, parmesan, sprød salat, trøffelmayo, trøffelolie og soltørret tomat.

Hovedretter

Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 395,-
Serveret med rodfrugtpuré, sommergrønt, kraftig kalveglace og små stegte kartofler.

Steak af Kalvefilet fra Freygaarden 250 gr. 385,-
Serveret med rodfrugtpuré, sommergrønt, peberglace og stegte kartofler.

Dagens Fisk med Citronsmør 365,-
Serveret med dampet grønt, selleripuré, citronsmørsauce og små kartofler vendt i krydderurtesmør.

Kokkenes Vegetar 265,-
Smørstegt blomkål, blomkålspuré, syltet blomkål, kålsalat med saltmandler og brunet smør.

Desserter

Kokkenes Isdessert fra Kastberg 109,-
3 kugler af Danmarks bedste is, sorbet, mælkeis, friske bær, bærcoulis.

Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 115,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og vaniljeis fra Kastberg.

Kokkenes Chokoladekage 109,-
Serveret med hasselnødder, appelsinsorbet, vaniljeis og friske bær.