Aftenmenu

A la carte

Forretter

Kokkenes Fiskesuppe 165,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, muslinger og friske urter

Kokkenes Rejesalat 165,-
Håndpillede rejer vendt i dild olie med sprød salat, friske ærter, cherrytomat, citron og krydderurtecreme

Kokkenes Carpaccio af Oksemørbrad 165,-
Serveret med små oliven, parmesan, sprød salat, trøffelmayo, trøffelolie

Hovedretter

Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 395,-
Velhængt, velsmagende og mørt. Serveret med Kokkenes kraftige peberglace

Ribeye af Sashi, kraftfuldt og unikt kød ca. 350 gr. 395,-
Modnet og fedtmarmoreret, hertil Kokkenes timiansmør og dijon-timianglace

Kødretter serveres med smørstegte sommergrønt, rodfrugtpuré og stegte kartofler.

Hvis fisk med citronsmør 355,-
Serveres med dampet grønt, selleripuré, citronsmørsauce og små kartofler vendt i krydderurtesmør

Desserter

Kokkenes Isdessert fra Kastberg 109,-
Udvalg af is og sorbet. Spørg tjeneren

Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 109,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis

Kokkenes Chokolade Dessert 109,-
Serveret med chokoladekage, chokolademousse,
friske bær og vaniljeis

Kokkenes Ostetallerken 125,-
4 slags oste med hjemmelavede rugflager og bærkompot