Aftenmenu
A la carte
Forretter
Kokkenes Fiskesuppe 165,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, muslinger og friske urter
Kokkenes Rejesalat 165,-
Håndpillede rejer vendt i dild olie med sprød salat, friske ærter, cherrytomat, citron og krydderurtecreme
Kokkenes Carpaccio af Oksemørbrad 165,-
Serveret med små oliven, parmesan, sprød salat, trøffelmayo, trøffelolie
Hovedretter
Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 395,-
Velhængt, velsmagende og mørt. Serveret med Kokkenes kraftige peberglace
Ribeye af Sashi, kraftfuldt og unikt kød ca. 350 gr. 395,-
Modnet og fedtmarmoreret, hertil Kokkenes timiansmør og dijon-timianglace
Kødretter serveres med smørstegte sommergrønt, rodfrugtpuré og stegte kartofler.
Hvis fisk med citronsmør 355,-
Serveres med dampet grønt, selleripuré, citronsmørsauce og små kartofler vendt i krydderurtesmør
Desserter
Kokkenes Isdessert fra Kastberg 109,-
Udvalg af is og sorbet. Spørg tjeneren
Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 109,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis
Kokkenes Chokolade Dessert 109,-
Serveret med chokoladekage, chokolademousse,
friske bær og vaniljeis
Kokkenes Ostetallerken 125,-
4 slags oste med hjemmelavede rugflager og bærkompot