Aftenmenu - Hverdage

A la carte  –  Hverdage

Gælder ikke helligdage

 

Fiskesuppe 165,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, småmuslinger og friske urter

Kokkenes Stjerneskud 185,-
2 stykker rødspættefilet på ristet brød, håndpillede rejer, kaviar, asparges, tomat, agurk, citron og hjemmelavet rød dressing

Kokkenes Aften-Burger 185,-
180g kalvefilet fra Reygaard, cheddarost, bacon, syltede agurker, salat, tomat, sesammayo, bløde løg, kryddermayo med pommes frites og ketchup

Kalvefilet fra Freygaard 250 gr. 299,-
Serveret med årstidens grønt, rodfrugtpuré, kalveglace og små stegte kartofler

Tilkøb af pommes frites 45,-

Friskfanget Hvid Fisk 355,-
Serveres med hvidvinssauce, årstidens grønt, blomkålspuré, små kartofler og krydderurter

Kokkenes Vegetar 265,-
Smørstegt blomkål, blomkålspuré, syltet blomkål, kålsalat med saltmandler og brunet smør

Desserter

Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 109,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis

Kokkenes Hjemmelavet Kage 109,-
Kage med hindbærmousse, frugtkompot, chokoladekrymmel og vaniljeis