5 Retters Menu

5 Retters Menu

Fredag og lørdag

Rimmet Laks

Dildcreme – citronperler – rugbrødflager –
salat med krydderurter og citronoline

Grillede Grønne Asparges

Pesto af soltørrede tomater – sprød emilianoskinke – frisk salat

Frisk Fanget Hvid Fisk

Vendt i rasp med friske krydderurter – hvidvinssauce –
forårsgrønt – stegte små kartofler

Helstegt Dansk Kalvemørbrad

(Koster 50 kr. ekstra)
Bagte cherrytomater – bagte gulerødder – jordskokkepuré –
små stegte kartofler – kalveglace

Kokkenes Ostetallerken

3 slags oste – hjemmelavede rugflager – bærkompot

Kokkenes Rabarberdessert

Rabarbersorbet – vaniljeis – rabarberkompot –
sprød kage – let pisket fløde med vanilje – krymmel

3 retter 385,-
4 retter 439,-
5 retter 495,-