Kokkenes Julemenu

Kokkenes Julemenu 2020

Gælder fra fredag d. 27/11

Kokkenes dild-muslingesuppe
Serveret med smørbagt rødtunge – frisk dild – citron-krydderurteolie

Braiseret svinebryst
Glaseret med kraftig glace –
serveret med selleripuré – sprød svær

Halehængt røget laks
Serveret med sprød salat – salte agurker – rugbrødschips – krydderurtecreme

Rosa stegt Andebryst
Serveret med confiteret andelår – rødbedepuré –
rødkål med honning og appelsin – kraftig glace –
aspargeskartofler med mandelsmør

Kokkenes lune camembert
Serveret med saltede bruschetta af Kokkenes langtidshævet brød –
solbærkompot.

Kokkenes risalamande
Serveret med mandelflager – kirsebærskum –
brændte mandler – kirsebær-vaniljeis

3 retter 395,-
4 retter 465,-
5 retter 515.-
6 retter 565,-

vinmenu 250,-
vinmenu 325,-
vinmenu 400,-
vinmenu 475,-