Aftenmenu

A la carte

Forretter

Kokkenes Fiskesuppe 145,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, muslinger og urter

Kokkenes Rejesalat 145,-
Håndpillede rejer vendt i dild olie med sprød salat, friske ærter, cherrytomat, citron og krydderurtecreme

Kokkenes Carpaccio af Oksemørbrad 145,-
Serveret med små oliven, parmesan, sprød salat, trøffelmayo, trøffelolie

Hovedretter

Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 365,-
Velhængt, velsmagende og mørt. Serveret med Kokkenes kraftige peberglace

Ribeye af Amerikansk Omaha Angus ca. 350 gr. 365,-
Modnet og fedtmarmoreret, hertil Kokkenes timiansmør og dijon-timianglace

Dagens fisk fra auktionen 325,-

Alle hovedretter serveres med Kokkenes udvalgte garniture og kartoffel

Desserter

Kokkenes Isdessert fra Kastberg 98,-
3 x udvalg af is og sorbet. Spørg tjeneren

Kokkenes Friske Sommerbær 98,-
Serveret med vaniljeis, myntesirup, hvid chokolade og sprød karamel

Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 98,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis