Aftenmenu

A la carte

 

Forretter

Kokkenes Fiskesuppe 145,-
Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, muslinger og urter

Kokkenes grillede asparges 145,-
Håndpillede rejer vendt i dildolie med sprød salat, grøn asparges, cherrytomat, citron og frisk dild

Bresaola Black Angus 145,-
Serveret med tørrede tomater, grillet løg og oliven friskhøvlet parmesan, trøffelcreme, sort peber og friske urter

 

Hovedretter

Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 365,-
Velhængt, velsmagende og mørt. Serveret med Kokkenes kraftige peberglace

Ribeye af Amerikansk Omaha Angus ca. 350 gr. 365,-
Modnet og fedtmarmoreret, hertil Kokkenes timiansmør og dijon/timianglace

Dagens fisk fra auktionen 325,-
Alle hovedretter serveres med Kokkenes udvalgte garniture og kartoffel.

 

Desserter

Kokkenes Isdessert fra Kastberg 98,-
3 x udvalg af is og sorbet. Spørg tjeneren.

Kokkenes Hjemmelavet Fromage 98,-
Serveret med vaniljeis, sprød karamel mørk chokolade, friske bær

Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 98,-
Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis