Aftenmenu

 

A la carte

Forretter

  • Kokkenes Fiskesuppe 145,- Med udvalg af fisk, håndpillede rejer, muslinger og urter
  • Kokkenes grillede asparges 145,- Håndpillede rejer vendt i dildolie med sprød salat, grøn asparges, cherrytomat, citron og frisk dild
  • Bresaola Black Angus 145,- Serveret med tørrede tomater, grillet løg og oliven friskhøvlet parmesan, trøffelcreme, sort peber og friske urter

Hovedretter

  • Tournedos af Irsk Black Angus 250 gr. 365,- Velhængt, velsmagende og mørt. Serveret med Kokkenes kraftige peberglace
  • Ribeye af Amerikansk Omaha Angus ca. 350 gr. 365,- Modnet og fedtmarmoreret, hertil Kokkenes timiansmør og dijon/timianglace
  • Dagens fisk fra auktionen 325,-
Alle hovedretter serveres med Kokkenes udvalgte garniture og kartoffel.

Desserter

  • Kokkenes Isdessert fra Kastberg 98,- 3 x udvalg af is og sorbet. Spørg tjeneren.
  • Kokkenes Hjemmelavet Fromage 98,- Serveret med vaniljeis, sprød karamel mørk chokolade, friske bær
  • Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 98,- Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis